Henna

Runoilija Maree

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kehittäviä kommentteja kiitos. :)<3
 

Mua on lyöty.
Pahemman kerran.

Ei fyysisesti mutta henkisesti.
Mut on lyöty maahan.
Hävisin tämän sodan.
Luovutan ja alan itkeä.

Sinä yrität tulla lähelleni, halata.
Käännyn pois.
Et saa nähdä kyyneleitäni.
Olet jo nähnyt liikaa sisintäni.

Et saa nähdä suoraan sieluuni.
Et vaan saa.
Menettäsin koko kovan kuoreni,
jos sen tekisit.

Käännyn kokonaan seinään päin,
ja pyyhin kyyneleet pois.

Käännyn taas sinua vasten.
Yritän hymyillä mutta en pysty pidättelemään kyyneleitäni.
Peitän kasvoni käsiini.

Yritän peittää itseni kokonaan katseeltasi.
Kiedot kätesi ympärilleni ja rauhottelet.
Kysyt mitä on sattunut ja lopulta nukahdan syliisi lämpimään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot