sateenkaari rakkaus.

Runoilija nensu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensin olin vain minä.
Sitten tuli me.
Kaikki alkoi niinkun elokuvissa.
Me oltiin suoraan jostakin romanttisesta sarjasta.
Nimenomaan sarjasta, välillä tuli mainostaukoja.

Se hullu tunne, se vain syveni, päivä päivältä.
Se syvenee edelleen, vaikka mikään ei ole varmaa.
Onko enään meitä?

Meidän suhde on kuin sateenkaari.

Alussa sen värit ovat vahvat, loppua kohden ne haalistuu.
En halua uskoa sitä, en anna sen tapahtua.
Voiko lopun värit värittää vahvemmaksi, onko se sallittua?
Alkaako haalean lopun jälkeen uusi vahvavärinen alku?

Rakastan sinua.
Siinä ovat ne kolme sanaa jotka väritän eri väreillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja värikylläinen on runosi, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nensu Nimetön 16.3.2012 0 Runo
nensu love u 18.5.2011 0 Runo
nensu Miss u. 6.5.2011 0 Runo
nensu taiteilijanelämää. 25.3.2011 1 Runo
nensu sateenkaari rakkaus. 21.9.2010 1 Runo
nensu Nimetön 21.9.2010 0 Runo
nensu Nimetön 12.9.2010 0 Runo
nensu selvyys 4.9.2010 0 Runo
nensu Lähtö 4.9.2010 0 Runo
nensu K 28.10.2009 2 Runo