Takaisin peruskouluun

Runoilija Miklu

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajan autolla
käyn paikoissa
joissa olin elossa

Odotan tunnetta
kyyneliä, naurua
Olen kiveä

Kunpa saisin pois pettymykset
katkerat tappiot ja epäonnistumiset
antaisin mitä vain aidosta tunteesta

Minun täytyy mennä peruskouluun uudelleen
oppia pois entisestä
täytyy hylätä laskelmoinnit, ansioluettelot ja juhlapuku
Kertomustaulun voin säästää ja aakkoset
kaikki muu on uutta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. etsimässä sitä kuuluisaa kovalevyntyhjennysnappulaa, joka minultakin toisinaan hukassa? Nasevaa, osuvaa ja tarttuvaa kerrontaa, niin tutusta aihepiiristä.

Joskus sitä vaan täyttää ottaa pari askelta taaksepäin,koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot