Reilu mies

Runoilija Miklu

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

meidän rakkaus
oli taistelukenttä
mitattiin vertailtiin, laskettiin
ei luotettu

Kiima katosi
vaihtui televisioon
kalja antoi sanoja
ei vienyt tuskaa

Ero teki kipeää
vuosien työ
ettei tekisi
samoja virheitä

aika auttaa
vie rahan arvon
uudistaa solut
tuo uurteita kasvoihin

Sun veli
oli reilu mies
taidan soittaa
hälle heti huomenna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot