Uskon sinuun

Runoilija Rokkinasu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2005
Viimeksi paikalla: 21.10.2015 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kun kerrot mielipiteesi runoistani <3
 

Ahdistaa
Se kun ei voi auttaa

Voin vain kuunnella
Ja olla läsnä

Mutta kuinka kauan itse jaksan

Haluan auttaa ja tukea
Olen kuitenkin heikko

Kaikesta huolimatta
nousen pystyyn
Ja tuen sinua

Uskon sinuun!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot