Tuska

Runoilija Rokkinasu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2005
Viimeksi paikalla: 21.10.2015 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kun kerrot mielipiteesi runoistani <3
 

Tajusin sen tuskan
Tulleen minulle tarkoituksella

Tajusin että se minun oli koettava
Jotta voisin ymmärtää
Tajuta

Tajusin että jos en olisi lähtenyt
Niin monesti
En olisi minä juuri nyt
Tällaisena

Lähdin
Karkasin
Pakenin

Nyt ymmärrän
Niin tein

Tahdon nyt vain uskoa
Että olen oppinut virheistäni

Selite: 
Jokaisella asialla on määrä hetkensä, tarkoituksensa kaikella.. Nyt ymmärsin ainakin yhden niistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyviä ajatuksia, eniten tykkään tosta:
"Tajusin että jos en olisi lähtenyt
Niin monesti
En olisi minä juuri nyt
Tällaisena"

 

Käyttäjän kaikki runot