Olen katsellut käsiäsi

Runoilija cora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatukset aivoista hermoaaltoina käsiin, käden liikkeistä kynän kautta paperille.

Kun sisällä riehuu tunteita, täytyy ne purkaa jotenkin. Silloin minä ryhdyn kirjoittamaan. Kirjoitan, sillä en osaa mitään muutakaan.

Olen huono puhumaan tunteista, omasta itsestäni ja sisimmästäni. Muuten puhun muut vaikka puhki. Ei kannata edes kysyä onko se mahdollista, et todennäköisesti saa edes suunvuoroa.

Kynä piirtää papereille merkkejä; kirjaimia, joissa elävät minun ajatukseni. Kun kirjoittaa kaiken ylös, voi heti seuraavaksi unohtaa sen kaiken.

Kirjoitettuna muistot säilyvät pisimpään, ja säilön ne kaikki vanhoihin kenkälaatikkoihin. Siellä muistot pysyvät siistimmin kuin pöytälaatikon pohjalla. Ja ne ovat aivan kuin paketteja, joita avata joka kerta yllättyneenä.

Minun kynäni jäljet ovat muistoja minun elämästäni: sieluni peili.

Täydellisyyteen pitää pyrkiä.
 

olen katsellut käsiesi työtä
niiden voimaa ja nopeutta
hellää kosketustakin

olen ihaillut miehisiä käsiäsi
verrannut niitä omiini
nauranut niiden erolle

ja miehuuttasi
minulle vielä näkymätöntä

olen vilkuillut sinua
katsellessasi minua
huoneen poikki pöytien ylitse

näen sinun käsiesi liikkeet
niiden värinän ja epävarmuuden
minun katseeni alla

ja silmistäsi
halusi koskettaa minua

Selite: 
Muisto wanhasta salaisesta rakkaasta (ehkä rakkaudestakin), jota ei koskaan lausuttu ääneen. Nyt on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja ujoa. Suloista.

Herkkä ja erilailla kerrottu runo. Tunnelman voi lähes asitia ja nähdä. Pidin.

Tää oli ku omasta elämästäni muutama kuukausi sitten, ainoo ero, että tässä on onnellinen loppu. Mutta sitten arvosteluun; Todella kaunis runo maailman ehkä suloisimmasta tunteesta, siitä epävarmuudesta, pelosta ja perhosista vatsassa, jotka rakkaus tuo mukanaan. Erilainen ja kaunis, tunteellinen. Tässä tulee ikävä vanhoja aikoja, kun vielä luuli, että kaikki on mahdollista ja meneillään oleva ihastumisen tunne se aito oikea rakkaus :( Jollain tavalla siksi ehkä surumielinenkin, ainakin kun peilaan tätä omiin tunteisiin...

Onnea synttärinä, käyhän joskus lukemassa omia raapustuksiani! :)

 

Käyttäjän kaikki runot