Meren huutoja

Runoilija Paula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan teitä penaalini pohjasta...

---

Kuin vahingossa
huomasin
olen kirjoittanut runon!
Runoistani oma suosikkini Keijut

 

 

Mitä olet tehnyt, ihminen?



Herrat lohi, turska ja muut, poikasia vasta
yksi toisensa jälkeen kulkevat
verkon silmukasta siimaan
kutemisen sijasta kuolemaan!


Vaatteet ovat vaihtuneet
rakkolevästä myrkkylevään
autiot, haisevat rannat
hylätyt kalliot
lahoavat syvänteet

Keijutkin ovat kadonneet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, kantaaottava runo!
Minä - vihreä ihminen - allekirjoitan sanasi.
Paitsi tuon lopun.
Sillä minun päässäni/mielessäni elävät keijut.

aivan..

 

Käyttäjän kaikki runot