Tanssiaiset

Runoilija Paula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan teitä penaalini pohjasta...

---

Kuin vahingossa
huomasin
olen kirjoittanut runon!
Runoistani oma suosikkini Keijut

 

 

Aurinkoisena talvipäivänä
oksistossa kimaltelee.
Keijuilla on kevättanssit.

Selite: 
Jatkoa parin vuoden takaisille keiju-runoilleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikä ihanuus!

Keveän kaunis runo.

Lumoava.

Herkkää ja kaunista :)

Maalauksen kaltainen,
pysäyttäen ajan kulun.
Armottoman kaunis.

yhdellä sanalla: ihana! tässä runossa on kaikki kohdallaan. suosikkeihin menee

aivan ihanaa talvipäivän ihalmointia.

Miten kaunis:)

Lumoavan Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot