Vastaus

Runoilija Undi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyväksyn kohtaloni.
Muistutan sinua siitä.

Vastaat kielellä jota en kuule,
kielellä jota en tunne.
Sanat toistuvat, tulevat tutuiksi.
Silti, kerta toisensa jälkeen sanat unohtuvat,
katoavat, kuin tuhkatuuleen.

Vastaan eleillä joita et nää,
eleillä joita et tunne.
Eleet toistuvat, tulevat tutuiksi.
Silti, kerta toisensa jälkeen eleet unohtuvat,
katoavat, aivan kuten minä.

Selite: 
Tyhjä tunne kertoo kaiken
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa ja herkkää, hyvä runo

Haikeaa ja herkkää, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Undi Tämä hetki 19.6.2013 0 Runo
Undi Kädet taskussa 2.4.2013 0 Runo
Undi siivet 21.7.2012 1 Runo
Undi Nyt 12.4.2012 2 Runo
Undi Taideteos 30.4.2011 3 Runo
Undi Pieni haave vain. 29.4.2011 2 Runo
Undi Nimetön 5.3.2011 1 Runo
Undi Tavoittelu 5.3.2011 2 Runo
Undi Eilinen 7.8.2010 3 Runo
Undi Vastaus 23.7.2010 2 Runo