Ihoni huutaa apua

Runoilija MinDu-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 30.12.2020 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1993

Tanssin, kirjoitan, haaveilen, unelmoin ja odotan.
 

Ihoni huutaa apua
enkä tiedä paikkaani
sydämeni rapisee kuivuutta

metallilanka sormen ympärillä
huudan, olen kylmä!
ettekö te näe sitä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu kuivakausi.

 

Käyttäjän kaikki runot