Juurakot

Runoilija MinDu-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 30.12.2020 10:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.2.1993

Tanssin, kirjoitan, haaveilen, unelmoin ja odotan.
 

Käsiini kietoutuneet puiden oksat
repivät minua itselleen
halua ja painoa
tämä on niin raskasta

sydämeeni juurtuneet muistot
raapivat minua verille
odotus ja vaatiimus
tällä minua koetellaan

Selite: 
Ja rakastan silti niitä molempia
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot