iskelmä vol.2

Runoilija 00c19a29a6f49f3c6c1832c72827ddde

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesällä aloin kirjoittamaan kirjaa, runoja ja biisejä.
 

Kuin muuttolintu lensit pois
jätit minut tänne yksin
punainen tupa ja perunamaa
ne kuihtuu ja katoaa pois

tein kaiken mitä pyysit

kaiken jätin vuoksesi sun
sydämeni pakahtui onnesta
kesä täyttyi kirkonkelloista
ja lupauksista seuraavaan vuoteen
kunnes lähdit pois

sain postikortin se kutsuu espanjaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot