ahdistus

Runoilija 00c19a29a6f49f3c6c1832c72827ddde

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 8:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesällä aloin kirjoittamaan kirjaa, runoja ja biisejä.
 

Nyt en vaan jaksa tätä kylmyyttä
ensimmäiset sanat anteeksi, anteeksi,
anteeksi että kaipaan lämpöä
että kaipaan läheisyyttä
asioista on vaikea puhua...
varsinkin niiden oikeilla nimillä
vaikka tarkoitus on onnellisuus...
yhdessähän ne riidat saadaan
ja sovinto saavutetaan
mutta onko se oikein
vai itseään vastaan
jos ei anna periksi
edes omalle onnellisuudelle?
anteeksi...
mutta vika ei voi olla aina minussa
miten voin sun silmät avata?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot