pimeän pelko

Runoilija 17640321e969381f645a71aa3ddf4374

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2005
Viimeksi paikalla: 1.2.2019 22:15

Asuinpaikka: 3b2d520890bd647bfb6c979e0da6913f
Syntymäpäivä:
20.4.2024
Facebook:

Ex-pitkätukka elämän harmaan sävyisellä raitilla.
 

Ei mua aamun pimeys minua kauhistuta
En mä koskaan ole pimeää pelännyt
Yksin, kun ei ole huollettavia

Nyt mä nostan valon valaisemaan tietä
Jännitän mitä maan varjoissa
Parillinen, sitoutunut elämään

En roihua sytytä valkeuden pelosta
Hiljaa kynsitulilla lämmitellään
Liian arvokasta tämä on muiden nähdä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tiivistunnelmaista ja lämminhenkistä kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot