Kilometrit

Runoilija 17640321e969381f645a71aa3ddf4374

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2005
Viimeksi paikalla: 1.2.2019 22:15

Asuinpaikka: 3b2d520890bd647bfb6c979e0da6913f
Syntymäpäivä:
16.4.2024
Facebook:

Ex-pitkätukka elämän harmaan sävyisellä raitilla.
 

Nyt kun auton nielee öisiä kilometrejä tiedän mitä on ikävä
Eikä matkaakaan mitata kilometreissä vaan litroissa, tällä kertaa reissuun kuluu 285 litraa
En kuitenkaan muuten tekisi, en muuten näkisi
Jäisin jos voisin pidemmäksikin aikaa, aikaa hiljaisuudessa yhdessä kaipaan

Tiedät
Että Palaan

Silmät selkenevät vasta sadan kilometrin jälkeen
Voi katsoa minne tie on uurtanut uomansa, joen varteen aamun sumuun
Kauas pois sinusta se suuntaa, takaisin etelään syksyn huomaan
Tuoko myös takaisin meidät yhteen omaan yhteiseen pakkaseen

Tiedät
Että Palaan

Kodiksi kutsutussa paluuta odottaa kaksi tyhjää huonetta
Muuton jälkeisessä sekasorrossa voi löytää itsensä lattialta
Keskeltä tyhjän huoneen kera roskaisen lattian täynnä kengän jälkiä
Auttaako tieto että pian kaikki on taas erilailla ennallaan

Tiedät
Että palaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo saa turvallisuuden tunteen. 
 

Käyttäjän kaikki runot