Nainen ja lapsi

Runoilija 4277f72f120e813705179f0417cd1909

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2014
Viimeksi paikalla: 25.12.2018 22:18

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024
Facebook:

 

Niin läsnä
pelko kivusta ja
valtava rohkeus
samaan aikaan

Minä olen siinä
kaikki ovet avattuina
käsin kosketeltavan
herkkänä

nainen ja lapsi
sinun edessäsi,
mies

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä ei runo enää parane, kaikki elementit kohdallaan
Rohkeaa sinulta ja miehellä kaikki valta ottaa tai jättää. Kosketti!
 

Käyttäjän kaikki runot