Nimetön

Runoilija Chora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.8.2023 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuoksesi patoamani
kyynel
valui kaulalleni
viiltäen sitä
h i t a a s t i

luomia pitkin,
jotta kärsisin
vielä seuraavankin
vuosikymmenen.

Selite: 
Vanha :)
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä,kaunis ja surullinen...

 

Käyttäjän kaikki runot