Huuto

Runoilija Chora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.8.2023 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huutaa sydämeni
koko ajan huutaa
Tuskaansa ulos
sisälläni huutaa

Kuiskaat niin hiljaa
koko ajan kuiskaat
Kuinka voisin kuulla,
kun huudan niin kovaa?

En jaksa enää
huutaa en jaksa
Sinä jaksat silloinkin,
kuiskaat: "Olet omani."

Huutaa sydämeni
koko ajan huutaa
Kunnia sun nimellesi,
sisälläni huutaa.

Selite: 
11.-12.6.2008
Kategoria: 
 

Kommentit

V a i k u t t a v a a ....

 

Käyttäjän kaikki runot