Nimetön

Runoilija Tammikuuntytär

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 11:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1991

Sanomattomia sanoja.

Dramatisointia, mielenliikkeitä, elämää.


Ihmetteli elämää nimimerkillä Kuollut ruusu 18.1.2013 asti.
Ethän kopioi tekstejäni luvatta, en minäkään vie sinun sisimmästäsi palasia.
 

"Nyt vain levätään ja rentoudutaan"
niin se sanoo pehmäesti
hymyilee
ja leikki ymmärtävänsä

Hetken mä jopa uskon

Kunnes oven sulkeuduttua
mä tiedän
pääni sisällä alkaa huuto ja keskustelu
käskytys ja kirskunta

Se vilahtaa silmäkulmassa
toisessakin
ja pakenee nurkkaan
pyöreässä huoneessa

Huudan apua
Ja salpa loksahtaa lukkoon

Olen yksin
pahimman painajaiseni kanssa
oman mieleni

Selite: 
8.8.2013
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot