Kirjaston portailla

Runoilija Tammikuuntytär

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 11:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1991

Sanomattomia sanoja.

Dramatisointia, mielenliikkeitä, elämää.


Ihmetteli elämää nimimerkillä Kuollut ruusu 18.1.2013 asti.
Ethän kopioi tekstejäni luvatta, en minäkään vie sinun sisimmästäsi palasia.
 

Me istuttiin siinä
viilenevässä alkukesän illassa
kirjaston portailla

Katulampun valossa
Mun sydän matki rumpua

Ei ketään missään,
jotkut linnut mekasti puistossa

"Kuollut kylä",
niin sä sanoit



Ja mä mietin


uskaltaisinko
tarttua sua kädestä

Selite: 
6.6.2013
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on kiva rytmi, ja pidän muutenkin, aidontuntuinen. Hyvä runo!

Tää on sympaattinen tarina arasta rakkaudesta.. Toi kuollut kylä tossa välissä on hieno oivallus

 

Käyttäjän kaikki runot