Rikotaan lupaukset

Runoilija 02174a112c1c70f1a8f271d0a76bc7d6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 20:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

You are your own worst enemy

Know your enemy
 

Viekää köyhiltä ihmisarvo,
kyllä ne pärjää
Ottakaa se vähäinenkin,
näkymätön ei käsiäsi värjää

Harjoittele rikkomista lupauksien,
jotta voit saada kaiken sen
Etujen tähden jotka sinua odottaa,
voi toisilta jotain pois ottaa

Pidentäkää työtä,
vähentäkää palkkaa
Etelän mailta katsokaa,
kun ne päätä seinään hakkaa

Harjoittele rikkomista lupauksien,
jotta voit saada kaiken sen
Etujen tähden jotka sinua odottaa,
voi toisilta jotain pois ottaa

Pitkä viikko, lyhyt viikko
sulle, mulle mulle mulle
Vähän rahaa, paljon rahaa
sulle, mulle mulle mulle

Harjoittele rikkomista lupauksien,
jotta voit saada kaiken sen
Etujen tähden jotka sinua odottaa,
voi toisilta jotain pois ottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot