Kanelipoika

Runoilija 02174a112c1c70f1a8f271d0a76bc7d6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 20:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

You are your own worst enemy

Know your enemy
 

Tuoksut kanelilta
ja minä hieman villiinnyn
aina nähdessäni sinut

Kun kuljit ohitseni niin läheltä
kun katsoimme toisiamme silmiin
ja kun huulemme melkein
koskettivat toisiaan puhuessamme

Pommin jäljiltä olevassa keittiössä
liesituulettimen alla sätkiä poltellen
muiden juhliessa jossain taustalla
kehomme olivat kuin magneetit

Olimme niin varovaisia aluksi
sormet tunnustelivat herkästi toisiaan
Naurahtelimme hermostuneesti
kiinnitimme huomiota katsojiin

Kunnes unohdit kainostelun
ja suutelit minua niin
että mieleni valtasi vain tähtisumu
minä antauduin täysin tulevalle

Muistellessani sitä iltaa kun
jätimme toiset juhlimaan ja jatkoimme
punastellen matkaamme kohti sitä hetkeä
kun magneettimme pääsivät
vihdoin räjähtämään toisiinsa
minä sulan ajatuksiini
enkä voi olla hymyilemättä

Nenässäni tuoksuu kaneli

Selite: 
Tiettyihin hetkiin on ihana palata, muistaa tuoksut ja käydä muistot läpi niin yksityiskohtaisesti kuin vain kykenee, tuntea se lämpö ja tihentynyt pulssi ja huomata hymynkare huulillaan miettivänsä, että kunpa tulisi vielä toinen samanlainen hetki elämässä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot