Siitä on pian vuosi..

Runoilija Silent Tear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksy luonnon kuihduttaa ja
valmistelee tavallaan,
luonnon vastaan ottamaan
kylmää, routaa, pakkasta.

Siitä on pian vuosi
kun luonto riisui vaatteitaan,
maa odotti peittyvänsä
vaippaan valkeaan.

Silloin saavuit luokseni
satojen kilometrejen takaa,
toit lämmön syksyn kylmyyteen
ja valon pimeyteen.

Silmin kirkkain tuikkivin
sieluuni kirjoitit,
Sinulle lupaan huomisen,
onnen ikuisen ja sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot