Jäätkö jo?

Runoilija Silent Tear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen sinua vaieten,
salaa, hiljaa ja ihaillen.

Kaunis on kuori ja sydänkin,
paljon parempaa mitä ansaitsin.

Olen tässä ja sinua rakastan,
ajoittain murheeni unohdan.

Vaikka kaiken olen myötäsi saanutkin,
lisää elämältä kaipaisin.

Tule luokseni ja kuiskaa minulle,
enään en lähde, kuulun sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaunis runo,kaunis pyyntö toiselle ihmiselle luokse jäämisestä =)

Hieno.

todella kaunis runo,kaunis pyyntö toiselle ihmiselle luokse jäämisestä =)

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot