Menneiden kahleet

Runoilija Silent Tear

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et aio antaa
minun olla.

Pelolla koitat
hallita.

Et anna minulle
vapautta valita.

Koitat menneeseen
kahlita.

Ole kiltti ja luovuta,
minut otteesta vapauta.

Selite: 
Kauniin elämän varjopuoli.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot