Nimetön

Runoilija b0ff2ad84713f2b0bf2d023aacb5af3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011
Viimeksi paikalla: 27.10.2018 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I`m afraid that this dream could turn in to a nightmare if I wake up tomorrow and you are not there.
 

Murrat mun kuoreni, sä näät mun heikot puoleni, miks mun sydän ei anna sua unohtaa, miks en voi vaan itteeni kadottaa, onko tää sitä kun jää yksin ulkopuolelle kaikesta, se harhakuvitelma mun pään sisäl mun unelmieni naisesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot