Nimetön

Runoilija b0ff2ad84713f2b0bf2d023aacb5af3a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2011
Viimeksi paikalla: 27.10.2018 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I`m afraid that this dream could turn in to a nightmare if I wake up tomorrow and you are not there.
 

Mulla on ikävä, ja sä tiedät sen kyllä, voit yrittää kieltää kaikki tuntees, mutta tiiän jotta tunnet, kun oon sun kanssas voin sanoo jotta mä tiiän mihin mä kuljen, ilman sua oon aivan hukassa ja loppu, ny vaan pelottaa ku en tiiä kui tää kaikki tulee loppuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästäkö onkin noin kauan - toivottavasti nyt tiiät - oli rehellistä, kaihoisaa ja mukavasti omaa murresanaa : )
 

Käyttäjän kaikki runot