Koru

Runoilija avlahti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sanovat hänen olevan oma itsensä jälleen.
Sanovat miehen tehneen ihmeitä.
     Kasvonsa ovat kullalla kehystetyt
     käsiensä päällä helmientäyteinen riisa
     ja kaiken kauppana kullattu sydän

Sanovat hänen olevan elossa taas.
Sanovat miehen parantaneen kylmän sielun.
     Silmissään tähtinä timantit
     sylinsä valeltu kuumaksi kupariksi
     ja suudelmissaan hehkuvat rubiinit

Sanovat rakkauden tehneen hänestä helminauhan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monipiippuinen runo,
josta ainakaan minä en saanut heti selvitettyä kuinkas sitten lopulta kävikään?
Riittää siis pohdintaa pitempäänkin,
hyvä kun ei paljasta kaikkea kerralla.

Kauniit vertaukset,
itse olet varsin kyvykäs runoilija ü

 

Käyttäjän kaikki runot