Rakkauden ruoanlaittoa

Runoilija avlahti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kulta Meissä on Suola ja Pippuri
Sinä olet kokki
tiedät että muuta ei tarvita

Vain pieni henkäys Rakuunaa silloin tällöin
ja Perunamaustetta toisinaan
iltojamme hauskuuttamaan

Minä luulen, että tiedän
miksi niin monet parit epäonnistuvat
Liikaa Currya
          Chiliä
           Cayennepippuria

He eivät tiedä
että hyvä ruoka on yksinkertaista
Selite: 
Meidän maustekaapistamme löytyy oikeastikin vain suolaa, pippuria, rakuunaa ja perunamaustetta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on aika kiva..:)

Hih,
tässä on ihana idea :)
Ja lopun oivallus on kerrassaan totta.
Aluksi värikikkailu tuntui minusta turhalta,
mutta uudelleen luettuna huomaan,
että se sopii tähän runoon mitä mainioimmin.
Jee!

Suloinen runo :)

Kiitos paljon, olen samaa mieltä, niitä tyttöjä näkee vähän liian usein. Tämäkin on upea, oikein naisellinen ja naisia ylentävä runo! ^^ Pidän.

suloinen ja hauska. :D
hienosti olet laittanut värit :D

 

Käyttäjän kaikki runot