Nimetön

Runoilija silentt

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottelen pääasiassa omista tunteista ja asioista, joita mietin. ~ Mun runojahan saa ja pitää arvostella. (: Ei haittaa vaikka et pitäisikään, tai jos huomaat joitain mahdollisia virheitä niin kerro toki. Myös parannusehdotukset on tervetulleita.
 
suloinen hymysi 
kauniit silmäsi
kasvosi ovat kuin kuvitelmistani
mutta silti siinä oot
ihan edessäni
 ja taas hiljaa mietin
sua pystyisinkö suutelemaan,
viereesi nukahtamaan
sulle kertoa pystyisinkö 
miten paljon 
sua rakastan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pistää miettimään, miksei pysty.
Näitä varmaan miettii moni.

Koskettava runo, pidän.

Pistää miettimään, miksei pysty.
Näitä varmaan miettii moni.

Koskettava runo, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot