Pelkkää kuvitelmaa

Runoilija silentt

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjottelen pääasiassa omista tunteista ja asioista, joita mietin. ~ Mun runojahan saa ja pitää arvostella. (: Ei haittaa vaikka et pitäisikään, tai jos huomaat joitain mahdollisia virheitä niin kerro toki. Myös parannusehdotukset on tervetulleita.
 

Kaikki on ollut kuvitelmaa.
Mun päähän jäänyt kuva.
Kuva meistä.

Tiedän että oot vaan mun haaveissa.
Tiedän että en saa sua koskaan..
omaksi.
Se tuntuu mahdottomalta.

Silti, mikä on mahdotonta?
Mikä ei ole mahdollista?

Niin kauan sä olet mun, kun mä kuvittelen niin.
Niin kauan mä olen onnellinen, kun saan kuvitellaniin.

Onneton oon ilman sua.
Ilman mitään
mikä muistuttaa susta.

Kuin yö ja päivä.
Toistemme vastakohtina
haluan silti sut omakseni.

Niin kauan kun sut kuvittelen omakseni,
niin kauan oot mun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kauan sä olet mun, kun mä kuvittelen niin.

^ tuo oli ehdottomasti lempikohta! määki haluan aina ajatella noin, ja nuinhan se asia onki. kaikki on totta niin kauan uin siihen uskoo (:

 

Käyttäjän kaikki runot