Nimetön

Runoilija karhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

anna anteeksi
rakastin päättömästi
suurella suulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Anteeksi ole aina helppo antaa saati pyytää. Hyvä runo.

Toisinaan vaikeneminen on tosiaan kultaa. Ja mitä tuohon päättömään rakkauteen tulee niin, järki käteen :)
Hyvä runo!

Paljon tunnetta muutamassa sanassa. Koskettava, ihana.

Kyllä karhun kielen lipaisu hunajapurnukasta sallittakoon kun noin nätisti pyytää anteeksi;)

 

Käyttäjän kaikki runot