yhteiset sivut

Runoilija karhu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kannessa
haalistuneet sydämet
päiväkirja
miten puhutteletkaan
jokaisella
revityllä
sivulla
sanaakaan sanomatta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot