Kiitän

Runoilija J41N4

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yöllä ennen unta kasvosi viimeisenä näen
Aamulla kun herään ovat ne ensimmäisenä mielessäni
Sinua olen ajatellut koko päivän, viikon, kuukauden
Et ole ikinä rikkonut minua vastaan sanoin tai teoin

Jos vain tietäisit, kaiken antaisin
Tuulen mukana lähetän terveiseni
Sateeseen vuodatan onneni

Auringon lämmössä näen vastauksesi
Lumihiutauleiden tanssissa on kauneutesi

Kiitän hiljaa mielessäin että sain oppia sinut tuntemaan

Selite: 
Ensimmäinen runoni. Toivottavasti pidätte<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot