Odotus

Runoilija J41N4

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotin

Tuskailin ja taas odotin

Tuskailin ja odotin vielä hieman lisää

Lopulta sain kerättyä rohkeuteni
"Pidän sinusta"
Sinä pyysit anteeksi
"Ollaan vain kavereita"

Minä en halunnut luovuttaa,
joten päätin odottaa
Ehkä oppisit minut tuntemaan
Ehkä oppisit rakastamaan

Selite: 
Aika ajankohtainen minulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo. Toisinaan odotus palkitaan :-)

 

Käyttäjän kaikki runot