Asematunneli

Runoilija Lilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vilkutat hymyillen
ja käännyt
jatkaaksesi matkaa asematunnelissa
Katson perääsi
ja loittonevan selkäsi myötä
valo ja ilo ympäriltäni kaikkoaa,
seuraa sinua.

Sinä olet valo elämässäni,
ilo sydämessäni

Kun olet poissa,
ei minussa ole mitään,
jos ei sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot