Paljaana

Runoilija Lilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja tässä me olemme:
alastomana, naamiot riisuttuna
Vain sinä ja minä,
me.
Kuinka kaunis oletkaan tänään.
Näin kauneutemme pääsee esiin:
minä sinussa
ja sinä minussa
Alastomana, naamiot riisuttuna
olemme kauniita,
me.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot