Liian hyvä....?

Runoilija RamBe

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa joskus liiankin kovalla kadellä, se satuttaa mutta virheistä oppii....
 

Kaikki sanoo että olen liian hyvä,
onko niin todella?
En tiedä, koska etsin vastausta vieläkin,
kaikki asiat joihin käteni laitan,
en osaa muuta kun pilata ne.

Sen olen nyt oppinut,
elän omaa elämää,
enkä sotkeudu muiden elämään,
koska vain pahaa aiheutan,
en tiedä miksi elän.

Jos sen tietäisi moni... niin moni,
se mitä tuskaa tunnen sisälläni,
se kaikki paha mitä olen joutunut kokemaan,
usea on kysynyt miten kestän?
mä kestän vaan vaikka on niin paha olla,
itse vaan yön pimeydessä mietin...

Mietin miten pitkään viellä jatkan,
niin monta kertaa olen huutanut apua,
en ole sitä saanut enkä kaipaa,
sitten kun lähimmäiset tajuavat sen,
että tarvitsin apua on se jo liian myöhäistä!

Itse kärsin siitä nyt ja aina,
kärsin 24 h 7 pv viikossa,
mutta tiedän sen, että siitä viellä kärsii,
kärsii moni, vaikka sitä en halua,
tulen tekemään jotain mikä on lopullista....

Yritän paeta sitä, mutta en pääse siltä pakoon,
se mitä pahaa olen joutunut kokemaan,
ei moni tiedä eikä voi käsittää sitä,
ihminen minäkin olen, liikaa kärsinyt,
mutta kärsimyksen saa aina loppumaan.....!!

Selite: 
Tämä kertoo siitä tunteesta mikä on minulla kokoajan, kaikki paha kertyy liikaa.... sitä puretaan minulle, mutta minä en muille sitä pura... olen liian hyvä ihminen tai niin ne ainakin sanovat... ei kaikkea voi jaksaa.... elämä on p......
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä luovuta! Runossasi on jotain niin tuttua! Älä ole liian ankara itsellesi...
Kyllä se onni löytää vielä sinunkin elämääsi!
Runostasi kuvastuu suuri sisäinen tuska!

 

Käyttäjän kaikki runot