Muuttunut...

Runoilija RamBe

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa joskus liiankin kovalla kadellä, se satuttaa mutta virheistä oppii....
 

Olin joskus iloinen,hauska,avoin,
nyt olen muuttunut...
mikä minut muutti?

Te... te kaikki jotka väheksyitte minua,
haukuitte,puhuitte minusta pahaa...
se muutti minut!

Ette antaneet minulle ihmisarvoa,
piditte itseänne parempina ihmisinä kun minä,ette kysyneet onko minulla kaikki hyvini...

Nyt kaikki on liian myöhäistä... olette päässeet minusta eroon enkä sotke teidän elämäänne...

Olen kylmä,sulkeutunut,loukattu...
tahdon pois,pois,tiedän että pääsen POIS!!!

Selite: 
Joskus tunteet myllää sisällä todella vahvasti ja miettii vain pahoja asioita, haluaa päästä pakoon keinolla millä hyvänsä vaikka tietää satuttavansa muita...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja surullinen. Minä en koskaan kohtele sinua tiskirättinä. Rakastan sinua koko sydämestäni! Nyt minun kanssani olet muuttunut iloiseen suuntaan. <3 olet minulle maailman tärkein! Nyt ja aina!

 

Käyttäjän kaikki runot