Pölyinen kauneus

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä tiedän
mikäli minua pelkäät

Kun aamun uni
yöpyy hiuksissani

Taas kokoan yhteen
kauneuteni pölyisiä kasvoja

Ja toivon ettet huomaa
tätä virhettä
joka minulle irvistää
reikänä täydellisessä taivaassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot