Ajan reunalla

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetken hiljaisuus
täyttää silmäni
täyttää tyhjiön valtaaman kuplan
niin kai viimein löydän
minulle osoitetun paikan

kiinni sinussa
vapisen itseni uneen

Hetkeni värisee
sinun valosi suojassa
uneni luomassa todellisuudessa
kyyneleeni peittyvät jäihin

Ajan loputtomalla reunalla
seuraan vain sinua

Todellisuuteni johon tukeudun
on liian pieni nähtäväksi
Jo luomishetkellä
tuomitsin sen särkyväksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Sinulla on hienoja kielikuvia runoissasi joista näkyy herkkyys.

Upeaa...

 

Käyttäjän kaikki runot