Sykkivä rakkaus

Runoilija Granfolm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sykkivä ikuisuus
ei lopu hekuman ryöpsähdykseen
ei sen huulet rohdu rakkauteen
Kiihkeään syliin sukeltanut sydän
ei haluakaan löytää tietään ulos

Itseään täynnä oleva hetki
ikuistaa sykkivän värinänsä
ei narsistisen sydämen leikki
polta kuin oman kaunentensa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot