Nimetön

Runoilija dissasociative

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shoot myself to love you
If I loved myself I'd be shooting you
 

Kaikki mennyt liian kauan liian hyvin
Kello on kolme enkä pysty nukkumaan
Viivyttelen ennen viimeistä tupakkaa
Menen parvekkeelle ja pelkään

Kohta...tuttu jysähdys ja mun elämältä putoaa pohja

Kuinka kauan me tällä kertaa kestetään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot