Neidonkorento

Runoilija Beatrize

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2016 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
13.8.1987

 

Viileän sininen
Hento kuin höyhen
Sirosti vienosti halkoo
Seisovaa ilmaa

Viileän sininen
Hento kuin höyhen
Kaartaen kirjailee helteeseen
Lemmen tarinaa

Neidonkorento tanssii
Tarinat meren syvän
Neidonkorento tanssii
Safiirit smaragdit yllään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot