Vahva

Runoilija Beatrize

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2016 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
13.8.1987

 

Ajatuksissani olen vahva
Kaunis ja ihana
Sanon minulle voit kertoa
Ja itse olen hiljaa

Ajatuksissani olen auttaja
Voiman antaja
Sanon: muhun voit tukeutua
Ja itseni unohdan

Juoksen, huudan, laulan, pakenen
Sisälläni velloo avaruus
Kuoreni on vahva, ylväs ja upea
Mutta sydämeni hukkuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot