Miks ? !

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi pilasin sen kaiken,
minkä juuri olin saanut.
Miksi muutuin erinlaiseksi,
mitä olin ennen.
Rakastin, huolehdin,
ja olin ylisuojelevainen.
Nyt kaikki on vain yhden tekevää,
mutta kadun mitä tein.
Satutin vain sinua liikaa,
enkä halunnut satuttaa.
Sillä olit minulle liian tärkeä,
ja olet edelleen.
Mutta ehkä näin on parempi,
sinulle, minulle, meille molemmille.
Ero satuttaa meitä molempia paljon.
Mutta tällä tavalla voin varmistaa,
etten tule satuttamaan sinua enmpää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot