hyvästi

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kannattaisko miettii,
mitä mulle tuut sanoo.
Se mitä teit mulle,
luuletko et annan sen anteeks.
Esität aikuist,
mut oot oikeest pikkutyttö.
Eks nyt yhtään tajuu,
tunteiden unohtaminen kestää.
Mut ethän voi tietää,
kun et edes ymmärrä.
Uskon et sua sattuu,
mut mitä mua syytät oon syytön.
Kannattasiko miettii oikeesti,
mitä tuut mul sanoo.
Menetit juuri ystävän,
joka välitti susta.
Ennen kun teit tän tempun,
sitä ei voi antaa anteeks.
Toivon sulle kaikkea hyvää,
ja uusia pettymyksiä.
Niistä ainakin oppii,
usko mua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hyvä. Tykkään siit et vaik oot selvästi vihainen osaat hyvin pukee sanoiks myös sen et et aio olla ikuisesti katkera ja kostonhaluinen.

Tää on hyvä. Tykkään siit et vaik oot selvästi vihainen osaat hyvin pukee sanoiks myös sen et et aio olla ikuisesti katkera ja kostonhaluinen.

 

Käyttäjän kaikki runot