Tahdon sinut

Runoilija tanskuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Komeinta mitä tiedän,
Ihaninta mitä kuulen.

Sydämeni sykkeen tarkoitus,
Rakkauden ikuisen salaisuus.

Elämäni ikuinen hymyn pilkahdua,
Elämäni onnen kyyneleet,
Ovat kaikki sinun antamia.

Ihastumisen lämmin liekki,
On palanut siitä asti,
Kun ensi kerran näin sinut.

Tahtoisin sinut omakseni,
Mutta se on mahdotonta toeuttaa,
Kun tunteitasi en tiedä.

Halauksesi sai minut elämään,
Ainakin hetken muistoissani,
Kiitänn siitä sinua.

Sinä olet unelmani ja elämäni saavutus,
Jonka kanssa elän yksin varmasti hautaan saakka.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot