runon nimi

Runoilija vinnie

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oot vieläkin mun mielessä
rakastan sua joka kielel
yritin sut mun sydämestä sammuttaa
mut sun hymys saa sen palamaan

toivoin nii ettei tätä tunnetta enää olekaan
silti taas vaivun tunnetilaan jota ymmärtää en osaa
autan itseäni jatkamaan mutten sua mielest saa
enää meihin en usko ollenkaan silti tätä saa sammumaan

Tuskin koskaan tuut mua ymmärtämään
sitä miksi vannoin rakkautta ainiaan
kun minäkään en sitä käsittää saa
tungen nämä tunnot manalaan
yrittäen jatkaa elämää salakavalaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voooi miten saatkaan riimit sujuvasti ja osuvasti tuonne ! Ja hyvä runo vieläpä :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
vinnie Unelma 30.1.2011 0 Runo
vinnie Ohi menevää 29.12.2010 0 Runo
vinnie Loppu 29.12.2010 0 Runo
vinnie onnellinen toivo 16.9.2009 0 Runo
vinnie elämäni jälkeen 14.8.2009 0 Runo
vinnie Hiljaisuus 29.3.2009 0 Runo
vinnie runon nimi 14.1.2009 0 Runo
vinnie runon nimi 14.1.2009 1 Runo
vinnie rakastunut 15.12.2008 0 Runo
vinnie surun kyynel 29.11.2008 0 Runo